Narodila se v roce 1974. Je vdaná, maminka čtyř dětí (1995, 2000, 2010, 2014). Mezi její zájmy patří rodina, příroda, tvoření, tanec, meditace a mindfulness, četba a studium, komunikace a vztahy, společnost. Je občansky aktivní v oblasti rodičovství zejména jako mluvčí národní organizace Fórum Rodičů, která je součástí Evropské asociace rodičů. Úspěšně ukončila Intenzivní systematický výcvik ve skupinové psychoterapii - InStep a Integrativní výcvik psychoterapie zaměřené na tělo - Čapzt. Také navštěvovala Dialogické jednání - DAMU, katedra autorské tvorby a pedagogiky, prof. I. Vyskočil, Medicine wheall / psychospirituální aspekty léčení - Pablo Russel a komunikace, vyjednávání, mediace, řízení konfliktů, interkulturní komunikace – Conflict Management Int. Podílela se na realizaci řady i mezinárodních projektů a konferencí v oblasti rovných příležitostí, komunitní práce a vzdělávání jako vedoucí projektu, metodička a lektorka. Je spoluautorka publikace Integrace v kulturně pestré ♀ skupině TADY A TEĎ, publikovala v časopise Rodina a škola a Regenerace. Od roku 2010 poskytuje poradenství, psychoterapii zejména v kontextu na tělo zaměřené psychoterapie a lektoruje Bioenergetické cvičení a osobnostní rozvoj - Terapie Na Tělo. Také od roku 2018 externě spolupracuje se školami pro podporu dětí se specifickými vzdělávacími potřebami - Rytmus, od klienta k občanovi.