Co Marek Hilšer pro Prahu 2 udělal? Hájil transparentnost. Víte, že už tento pátek začíná 2. kolo senátních voleb?

Proběhne ve dnech 27. a 28. 9. a týká se volebního obvodu 26, kam spadá i část Prahy 2 (vyjma Vyšehradu a Nového Města).

Marek Hilšer, kandidát, kterého podporujeme, bude potřebovat váš hlas.

Proč mu to hodit?

✅ Marek Hilšer je jediný senátor, který chodí na zasedání zastupitelstva Prahy 2 a aktivně se zajímá o dění v naší městské části. Postavil se Pentě na Hlavním nádraží.

✅ Hájí zachování kulturních památek, uspořádal k tomu v Senátu ČR několik akcí. Opakovaně podpořil přímo občany Prahy 2. Ve věci Železničního mostu pod Vyšehradem uspořádal v Senátu veřejné slyšení a jménem několika pražských senátorů a senátorek se obrátil na UNESCO.

✅ Postavil se v Praze 2 proti černým stavbám. Jednoznačně odsoudil kroky stavitele bez stavebního povolení v ulici Čiklova.

„Od 90. let mě trápí vývoj politiky u nás. Skandály, tunelování, korupce pravicových i levicových vlád. Štve mě arogance a obohacování na úkor druhých ze strany kmotrů a oligarchů, kteří si přivlastňují stát. Bezohledné exekuce, obchod s chudobou napojený na politiku, rozevírání sociálních nůžek a špatná vymahatelnost práva přinášejí problémy nejen jednotlivým lidem, ale celé společnosti. Nechtěl jsem ale jen nadávat, vždycky jsem i jako běžný občan hledal cesty, jak s tím něco dělat,“ říká Marek Hilšer a my se s jeho postojem ztotožňujeme. I proto, že to nejsou jen plané řeči.

Marek Hilšer je jediný senátor, který chodí na zasedání zastupitelstva Prahy 2 a aktivně se zajímá o dění v naší městské části. Postavil se Pentě na Hlavním nádraží. Hájí zachování kulturních památek, uspořádal k tomu v Senátu ČR několik akcí. Opakovaně podpořil přímo občany Prahy 2. Ve věci Železničního mostu pod Vyšehradem uspořádal v Senátu veřejné slyšení a jménem několika pražských senátorů a senátorek se obrátil na UNESCO. Postavil se v Praze 2 proti černým stavbám. Jednoznačně odsoudil kroky stavitele bez stavebního povolení v ulici Čiklova.

Proto chceme slyšet hlas Marka Hilšera v Senátu!

Další informace najdete na internetových stránkách www.marekhilser.cz